неделя, 6 ноември 2011 г.

Етикети за зимнина


Тези етикети залепих на зимнината си.Така бурканчетата придобиха по завършен вид.Върху капака изрязах четвърт салфетка,която прикрепих с ластичка.

Етикетчето може да се разпечата на всеки черно-бял принтер,на обикновена или цветна хартия.


Можете да изтеглите подредените 12 етикета, които са подготвени за печат формат А4(снимката долу).

изтегли:

Остава само да изрежете етикетите по реперите.

7 коментара:

  1. Много са идейни и забавни! Даже за подарък стават :)Ние не правим много зимнина 15-20 буркана: малко лютеница, малко сладко и туршийка ей така! С тия етикетчета ще разбия всичките ни приятели :) И смятам лютеницата да я направя с червени етикет, сладката със син или лилав, а туршийката със зелен. Или пък да са контрастни, примерно лютеницата със син... Ох ще имам да го мисля! Много благодаря за идеята, страхотна е наистина!!! Отворени сме за всякакви други подобни идеи :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна идея как да си направим сами етикети за продукцията, която сме стегнали за дългата зима. Макар и по намаляла, но все пак и аз си правя домашна лютеница, такава купена няма никъде, домашното си е домашно няма две мнение по въпроса.Етикетите изглеждат много добре, и отгоре с тази салфетка са доста примамливи. Всеки може да си измисли надпис или за компоти или за някакви сладка, да си изпринтира етикетчета и да залепи, тъкмо да иди от коя година са му. Сега се сещам, че това е идеална идея за етикети на вино и ракия, точно да се знае от коя година е производството и от кога отлежава. Радвам се че попаднах на тази статия, беше ми много полезна,благодаря.

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята за етикети е много добра и лесна, стига да имаш желание да си ги направиш.

    ОтговорИзтриване
  4. Етикетите са интересна идея, която с малко труд можем сами да си направим. Благодаря за предложението.

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления за хубавата идеи да си направим сами етикети.Получили са ти се много добре и благодаря, че можеме и ние да ги свалим и сложим.Домашно сладко няма от къде да си купим.Винаги се различава на вкус.Етикетите изглеждат много добре, и отгоре с тази салфетка са доста примамливи. Който иска всеки може да си измисли надпис или за компоти или за някакви сладка, да си изпринтира етикетчета и да залепи, тъкмо да иди от коя година са му. Това става и за етикети на вино и ракия, точно да се знае от коя година е производството и от кога отлежава. Направо ми се дояде домашна лютеница като я гледам.

    ОтговорИзтриване
  6. Идеята за подбно лично направени етикети е супер, и аз не се бях сещала, а сега ми идват чудни идеи, дори и за домашното вино и ракия на родителите ни, можем да си изпринтираме подобни и да пише от коя година са, е няма да ги продаваме де, но за наша лична употреба идеята е чудна. Особено добре стоят на тези малки бурканчета със сигурност открадвам това предложение за което много благодаря. Ако се изкарат и цветни едва ли някой ще заподозре, че ние сме си ги правили и не е купено.

    ОтговорИзтриване
  7. Етикетите Ви са страхотни! Много семпли, в същото време ефектни. Закачката с амбалажа ми е любима!

    ОтговорИзтриване